Начо Монсалве се сбогува по странен начин с Левски и феновете му


Начо Монсалве се сбогува по странен начин с Левски и феновете му
Снимка: Оф. сайт на Левски

1845 0

Испанският защитник Начо Монсалве официално обяви, че си тръгва от Левски! Той използва профила си в една от социалните мрежи, за да напише няколко думи на изпроводяк.

Интересно впечатление прави факта, че Монсалве заявява, че искрено се надява тежката ситуация в клуба вече да е решена, но въпреки това е взел решението да си тръгне от стадион "Георги Аспарухов".

Ето и какво написа Начо Монсалве:

"Скъпи фенове на Левски,

Бих искал да обявя това, че моето пътуване с Левски приключи. Беше кратък период, но наистина интензивен. С лоши моменти, какъвто беше контузията със счупването на ребрата ми, но и с много добри моменти също така. Несъмнено най-добрите спомени, с които ще си тръгна, това са моментите с моите съотборници и с феновете, които са невероятни, разбира се. Искам още да благодаря на треньорите и на медицинския щаб, както и на всички останали, работещи в клуба в сянка, но са много важна част от него, може би по-важна част дори от нас – футболистите.

Пожелавам на всички вас много късмет. Искрено се надявам, че сегашната ситуация в клуба вече е решена и Левски ще се върне там, където му е мястото".

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Хулиган, който пасе говеда: Детството на Олександър Усик

Украинецът Олександър Усик е имал бурно детство, което не е изненадващо за един боксьор. Самият той е цитиран...

Реклама

Най-четени новини


виж всички