Павел Колев е пожелал да напусне Левски, прави го на Общото събрание?


Павел Колев е пожелал да напусне Левски, прави го на Общото събрание?
Снимка: Официален сайт на Левски

1626 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев иска да напусне клуба. Той възнамерява да го стори на 17 юли, твърди "Меридиан мач". На тази дата ще се проведе Общото събрание на Левски и тогава той ще подаде оставка. Бившият служител на БФС е разкрил намерението си "из кулоарите" на "Герена".

Вероятната причина за това решение е тежкото финансово положение в клуба, което силно ограничава функциите на директора. Не е сигурно обаче дали евентуалната му оставка ще бъде приета. Изданието пише, че новият собственик - Наско Сираков, ще се опита да разубеди директора, тъй като е сред малкото способни да помогнат за излизането от тежката криза.

Както е известно, по време на изолацията в пандемията от коронавирус Колев обяви, че след края на извънредното положение, планирано за 13 май, той, треньорът тогава Петър Хубчев и тогавашният спортен директор Ивайло Петков ще подадат оставки. Впоследствие те се отказаха и решиха да изчакат да видят какво ще се случи с клуба. Към момента от тримата само Колев все още е на длъжност, Сираков се раздели с другите двама. А ето какво каза през юни Сираков по въпроса за бъдещето на Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички