Намери ли Левски новата си "стена"? Пламен Андреев безгрешен в Европа


Намери ли Левски новата си "стена"? Пламен Андреев безгрешен в Европа
Снимка: Levski.bg

3724 0

Европоходът на Левски през сезон 2023/24 продължава. "Сините" направиха нулево реми с Апоел Беер Шева в Израел на стадион "Търнър" в Лигата на конференциите, като оставиха най-интересното за реванша на "Герена" на 17 август (четвъртък). Въпреки редицата изпуснати положения страхотно впечатление с играта си направи младия страж Пламен Андреев, който не спира да впечатлява в третия по сила европейски турнир.

Андреев е безгрешен в Европа

Пламен Андреев успя да се наложи като безспорния номер 1 на вратата на Левски, спечелвайки доверието на своя наставник Николай Костов. Роденият през 2004 година "син" вратар направи своя дебют в европейските клубни турнири през този сезон. 

Интересното е, че в общо 3 мача - два срещу Шкупи (във втория квалификационен кръг) и срещу Апоел БШ, Андреев няма допуснат гол след общо 8 удара нанесени в очертанията на неговата врата.

Ще се покачва ли още цената на Андреев?

Пламен Андреев се нарежда сред най-ценните и скъпи играчи в състава на Левски. Към момента "Transfermarkt" го оценява на 1,5 милиона евро, като това го превръща в четвъртия най-скъп футболист в "синия" отбор. Младокът се нарежда зад Хосе Кордоба, Андриан Краев и Уелтън по този показател. Безспорно, ако добрите изяви на стража продължат, то той може да вдигне цената си значително.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Уелтън сътвори магия по време на мача на Левски с Апоел Беер Шева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички