Папазов: Това е политическа игра, която не трябва да се свързва с името Левски


Папазов: Това е политическа игра, която не трябва да се свързва с името Левски
Снимка: БГНЕС

4994 0

Баскетболният треньор Тити Папазов призна, че е леко изненадан от действията на Васил Божков, който даде акциите на Левски на премиера Бойко Борисов, определяйки го като "човека, погубил Левски".

"Аз имах информацията, която имах ви я дадох. Моето желание е да взема акциите и това не се е променило. Не знам защо г-н Божков е решил така, той е достатъчно голям човек. Но смятам, че е редно да се обоснови. На 29 април му се обадих с ясното съзнание, че желая тези акции да останат в мене, но това не се случи. Аз съм единственият, който вярва и има визия за бъдещето на Левски и съм готов за тези акции", заяви той пред бТВ.

"Не съм запознат с Търговския закон, но това да се случи - трябва да има желание и от двете страни. Не искам по никакъв начин Левски да се политизира. За мен е политическа игра, която по никакъв начин не трябва да свързва името Левски. Но все собственик има правото да реши какво да прави", допълни Папазов.  А цялото съобщение, чрез което Божков обяви, че дава акциите на Борисов - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички