Папазов: Някой ще каже, че този пак е луд, но за България Левски е Реал и Барселона


Папазов: Някой ще каже, че този пак е луд, но за България Левски е Реал и Барселона
Снимка: Иван Йочев

1476 0

Баскетболният треньор Константин Папазов за пореден път изрази подкрепата си за Наско Сираков, който е новият мажоритарен собственик на Левски. Освен това, Папазов сравни "синия" клуб с Реал Мадрид и Барселона, като повод за това е голямата фенска маса, която може да има ключово влияния върху някои решения в клуба.

"Не знам колко е важно аз какво очаквам, но е важно какво очакват десетките хиляди, които стоят зад Сираков. Смятам, че Левски е клубът, който за първи път ще покаже, че ще е управляван по нов начин. Ако това се случваше с годините, то вече е с нов подход. Вярвам много в Господ и всичко, макар и трудно, се случи по най-добрият начин. Сираков е човек, който може да поведе много последователи след себе си. Въпрос на време е, не е кратко, като искаме да доближим Реал Мадрид и Барселона. Това са малко отбори от тази страна, като те са обществени организации. Убеден съм, че Левски има този потенциал и с такъв лидер смятам, че нещата ще се развият, защото до голяма степен да оползотворим максимално потенциала от фенове", заяви Папазов пред Нова телевизия.

"Бюджетът на Реал и Барса е милиарден, но е базиран на абонаменти, членски внос, абонаментни карти, билети. Някой ще каже, че този пак е луд, но за България Левски е Реал и Барселона. Подходът трябва да е такъв, че трябва да се докара всеки, който досега не е намирал смисъл да идва. Кредитът на доверие от хората е много по-ценен от паричен такъв. Хората трябва да застанат зад него и не се съмнявам в него. Знам му идеите, възгледите и знам колко болка е събрал досега", допълни още той.  А кои са всички собственици на Левски през годините и каква цел ще търси Наско Сираков - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички