Отново се отлага завръщането: Строга диета изиграла лоша шега на Билал Бари?


Отново се отлага завръщането: Строга диета изиграла лоша шега на Билал Бари?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3155 0

Завръщането на нападателя на Левски Билал Бари отново ще се отложи. "Сините" ще опитат да го върнат обратно по време на зимната подготовка.

Сам си е навлякъл неприятности със строга диета

Миналата седмица той започна да загрява със съотборниците си, но май ще си остане само с това. Поне до Нова година, твърди "Мач Телеграф". Изданието твърди, че французинът с марокански корени сам се е вкарал в беля.

Бари е бил притеснен, че може да се отпусне по време на дългото си възстановяване след двете операции. Затова се подложил на зверска диета, която да не му позволи да качи и един излишен килограм. Това обаче от своя страна се смята за грешно от специалистите, защото няма достатъчно сили, за да стартира с бяганията.

Бари е бил наплашен, че е склонен към надебеляване и се е постарал подобно нещо да не се случи. И сега ще трябва да се поправи, за да може да бъде готов да стартира заедно с останалите още от първата тренировка след Нова година. Нападателят за последно бе в игра през есента на 2022 година. А в момента Николай Костов умува как точно да замени контузилия се Уелтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички