Отново интерес към Левски: Две компании искат акциите на "сините"?


Отново интерес към Левски: Две компании искат акциите на "сините"?
Снимка: Levski.bg

7881 0

Две чуждестранни компании имат интерес към акциите на Левски. За последно "сините" водиха преговори с "Юнайтед Груп", но след разговори няколко месеца до сделка в крайна сметка не се стигна.

Отново интерес към акциите на Левски

Сега две компании имат интерес към акциите на столичния тим, твърди "24 часа", позовавайки се на няколко източника. Става въпрос за европейски и британски инвеститор, като зад втория стоят капитали от Близкия изток.

Разговорите с евентуалните кандидат-купувачи ще продължат, след като мажоритарният собственик на "сините" се прибере от 1-седмичната почивка, която си даде по време на паузата за мачовете на националните отбори.

В Левски действат усилено и върху дълга си към НАП, като наскоро членът на УС Борислав Георгиев заяви, че за първи път от 3 години насам се изплащат текущите задължения.

"В края на юни бяха внесени около 900 000 лева по главницата, като за първи път от 3 години Левски изплаща текущите си задължения към Агенцията. Така ПФК Левски от 6 месеца не трупа нови задължения, а само погасява. До 1 септември са платени над 3,5 млн. общи задължения", заяви той и отправи сериозно предупреждение към клубовете у нас да не водят нерегламентирани разговори с играчи на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички