Левски - Пирин Благоевград по ТВ: Кога и къде да гледаме отложения мач?


Левски - Пирин Благоевград по ТВ: Кога и къде да гледаме отложения мач?
Снимка: Levski.bg

2774 0

В четвъртък вечер (14 септември) Левски посреща Пирин Благоевград на стадион "Георги Аспарухов" в сблъсък от Първа лига.

Двубоят бе част от 6-ия кръг на първенството, но бе отложен заради европейските ангажименти на "сините" в турнира Лига на конференциите. 

Преди паузата за националните отбори тимът на Николай Костов победи Хебър Пазарджик на "Герена" с минималното 1:0 (3 септември), а голът падна чак в 94-тата минута и бе дело на бразилеца Роналдо.

За последно "орлетата" пък загубиха тежко визитата си на ЦСКА 1948 с 0:4 в контролна среща, която се състоя на 8 септември. От началото на сезон 2023/24 те имат само една спечелена точка при домакинството си на Ботев Пловдив (0:0) в третия кръг. 

Пълно класиране в Първа лига

Начален час + ТВ канал

*Сблъсъкът на стадион "Георги Аспарухов" ще стартира в 20:30 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 1". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Левски - Пирин Благоевград НА ЖИВО в SportLive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички