Отборът на Сутиеска пристигна в София


Отборът на Сутиеска пристигна в София
Снимка: Getty Images / Guliver

705 0

Носителят на Купата на Черна гора Сутйеска пристигна в София за утрешната първа среща на "Герена" от първия квалификационен кръг на Лига Европа, информира bTV.

Групата на клуба от Никшич се придвижи до българската столица с автобус от македонския град Пирот, където възпитаниците на Никола Ракойевич тренираха.

"За съжаление имаме проблеми, защото Боян Божович и Игор Иванович са контузени, а Стефан Денкович няма право да играе. Но оставам оптимист. Вярвам, че можем да постигнем добър резултат, защото работихме здраво цяла година, за да се класираме в евротурнирите. Няма да се предадем. "Левски" е фаворит, но предстоят два мача. Трябва да играем разумно и със спокойствие", коментира вратарят и капитан на тима Владан Гилен.

"Никой от нас четиримата не е доволен, че няма да може да помогне. Що се отнася до "Левски", това е един добър отбор, който се подсили с няколко силни попълнения. Наскоро играха срещу "Радник" от Сурдулица и спечелиха с 1:0. Разучили сме ги. Имат силни играчи в атака, трима отлични футболисти", коментира още Гилен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички