Без еуфория за билети за Левски - Сутиеска


Без еуфория за билети за Левски - Сутиеска
Снимка: БГНЕС

1624 0

До вчера билетите за двубоя срещу Сутиеска не предизвикваха голяма еуфория у привържениците на Левски. На касите на стадион "Георги Аспарухов" и другите места, на които се продават ценните хартийки, няма опашки както преди година, когато сините премериха сили срещу Марибор.

Вчера имаше проблем и във фен магазина на сектор А, като постерминалът не работеше и феновете бяха принудени да плащат 6 брой. Възможно е това да е заради блокирани банкови сметки на клуба, пише "Тема спорт".

Все още има един ден до двубоя с черногорците и привържениците на Левски могат да се активизират. Еуфорията от миналата година дойде от факта, че сините изиграха силен двубой като гост на словенска земя. Тогава тимът показа качество и бе много близо до елиминирането на Марибор.

А сега реалността е съвсем различна и след изпращането на поредния нулев сезон сините фенове отново бяха разочаровани от своите любимци. Все пак очакванията са стадионът да се понапълни предвид по-късния час и прохладното време около 20:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички