От Левски обявиха колко са продадените билети за мача със Сутиеска


От Левски обявиха колко са продадените билети за мача със Сутиеска
Снимка: Levski.bg

1701 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов сподели, че 4 000 билета са продадени към този момент за утрешната среща от първия квалификационен кръг от Лига Европа със Сутиеска.

"За мача самият съм оптимист, за посещението се надявам да има възможно най-много хора. В момента има продадени около 4 хиляди билета. За Сектор А има по-голям интерес. Би ни се искало да бъдат изчерпени, надявам се да продадем възможно най-много билети", сподели Иванов.

Той заяви ище, че има някои притеснения относно поведението на феновете. "За нас ескалация на санкциите би била много неприятна. Имам притеснения. От страна на феновете мисля, че има разбиране и ще направим всичко възможно да не се допускат такива прояви", коментира шефът пред "Дарик".

"Кръстосвам пръст и се надявам утрешния мач да премине в едно добро настроение. Има комуникация с феновете, разговори вървят, така че нищо необичайно".

"Ние в момента очакваме потвърждение относно нашите планове свързани с пътуването на отбора. Надяваме се да летим дотам за реванша със Сутиеска, за да е максимално малко натоварването за футболистите".

"За самото преживяване ще бъде интересно, нова дестинация. Стадионът на отбора домакин е малък и сигурно ще имаме ограничен брой билети, които ще можем да предложим. Сега сме в разговори с представители на отсрещната страна за отпускането на повече".

"За момента са ни потвърдили малко над 300 места, тъй като самият стадион има капацитет от 5200 места. Ние се надяваме да получим възможно най-много. Въпросът е на организация в отсрещната страна", завърши Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички