От УЕФА обявиха часа на реванша между Левски и Шкупи в София


От УЕФА обявиха часа на реванша между Левски и Шкупи в София
Снимка: Lap.bg

3073 0

След като вече официално е ясен първият съперник на Левски в Лигата на конференциите, от УЕФА определиха и началния час един от двубоите. "Сините" ще се изправят срещу македонския Шкупи, като в първия двубой са гости.

Все още без час за първия двубой в Северна Македония

От европейската футболна централа обаче са уточнили единствено часа на реванша, който ще е на 3 август в София. Според информацията Левски - Шкупи ще е от 20 часа на стадион "Георги Аспарухов". Главен съдия на срещата ще е швейцарецът Лионел Цшуди. Негови помощници ще са Беким Зогай и Гилауме Майре. Четвърти рефер ще е Лукас Фахнадрих.

Тепърва се очаква да бъде обявена информация и за първия сблъсък.

Шкупи игра в първия кръг срещу литовския Хегелман. Двата тима завършиха наравно 0:0, но в първата среща в Литва макендският тим смачка своя домакин с 5:0. Така с общ резултат Шкулпи си "уреди среща" с 26-кратния шампион на България.

Любопитното е, че и мачовете на ЦСКА и ЦСКА 1948 също са 20 часа на 3 август. Дали и трите двубоя на българските представители във втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите ще останат непроменени - остава да разберем.

А точно преди важните мачове за Левски стана ясно, че един от ключовите играчи е отказал да поднови договора си. Това означава, че ще напусне още това лято, за да не го изпуснат без пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички