Левски може да продаде Холмар Ейолфсон до дни


Левски може да продаде Холмар Ейолфсон до дни
Снимка: Официален сайт на Левски

1659 0

Левски дo дни ще осъществи изходящ трансфер. Той ще е на централния защитник Холмар Ейолфсон. В момента исланд­ският национал е в родината си, където се лекува след претърпяна операция. В края на миналия сезон Ейолфсон лег­на под ножа, защото имаше двойна херния. 30-годишният бранител трябваше да се при­бере у нас още за старта на лятната подготовка, но така и не го стори.

Причината е, че очаква да бъде пратен в друг клуб, защото Левски не може да си позволи да му плаща за­платата. Треньорът Георги Тодоров пък дори призна, че след промените Холмар мисли, че сините ще са слаб отбор, а на него не му се играе в такъв. На "Герена" вече разглеждат оферта за правата му. "Тема Спорт" съобщава, че тя идва от скандинавски клуб. "Сините" най-вероятно няма да могат да вземат много пари за исландеца, тъй като той вече прех­върли 30-те, а освен това в по­следните години бе преследван от травми.

Засега обаче има застой по евентуални продажби на най-конвертируемите играчи на Левски - нидерландците Найджъл Роберта и Стайн Спиерингс, младежкия национал Станислав Иванов и бразилско­то крило Паулиньо. Карето се готвеше вчера на "Герена" и е в плановете на треньора Геор­ги Тодоров за следващия кръг от първенството. В неделя, 23 август, Левски приема на "Гере­на" Царско село. Мачът е от 17:45 часа. В него сините ще преследват първи успех на соб­ствения си стадион в официа­лен мач през годината. За Спиерингс се твърдеше, че има сериозен интерес от втородивизионния германски Зандхаузен, но от този клуб оферта не е постъпвала. А кой е последният играч, който Левски на проби - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички