От Лудогорец беснеят: Защо не разследват Левски - Хасково 8:0?


От Лудогорец беснеят: Защо не разследват Левски - Хасково 8:0?

2242 2

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев беше крайно разпален след атаките на "Левски" и ЦСКА срещу неговия тим в последните дни.

Както е известно, "сини" и "червени" се обединиха около една теза за парите от ТВ права, а освен това скочиха и на нелепото наказание, наложено от БФС за изцепките на Козмин Моци.

Петричев стигна до там, че припомни и разследването на "Господари на ефира" за двубоя на "орлите" с Марек (4:0), като попита защо никой не разследва Левски - Хасково 8:0.

"Батков преди да се хвърля на Лудогорец, да обясни за мача с Хасково. Защо "Господари на ефира" не завъртя мача с Хасково? Прекалено тенденциозно ми изглежда как ни нападат, вероятно ще има още нападки. Ние нямаме проблеми със стреса, работим по-силно така. Това, че сме в миникриза, не означава, че няма да излезем.

Когато Лудогорец победи с 4:0 Марек, обвиняват ни в най-големите грехове, когато Левски бие с 8:0 и всичко е наред... Ние играем феърплей, работим, развиваме школата, дай Боже след няколко години да успеем. Това са нашите големи цели", коментира Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички