Треньорът на Спортинг не е одобрил трансфер на Станислав Иванов


Треньорът на Спортинг не е одобрил трансфер на Станислав Иванов
Снимка: Официален сайт на Левски

1808 0

Португалският гранд Спортинг се е отказал от намерението си да привлече нападателя на Левски Станислав Иванов. Младежкият национал бе предложен на тима от Лисабон, за което информира местната преса, като можеше да го привлекат срещу сумата от 500 хиляди евро.

Изданието обясни, че по принцип Станислав струва два пъти повече, но фактът, че Левски е в жестока финансова криза, смъква сериозно цената му. "Станислав Иванов - 21-годишен нападател на Левски и Хуан Кастийо - 20-годишно крило на Челси, наскоро бяха предложени на Спортинг. Те обаче няма да бъдат привлечени, защото мениджърът Рубен Аморим ги отказа", съобщи същото издание.

Интерес към Иванов обаче не липсва и се очаква в скоро време той да бъде продаден. Такава ще е съдбата и на други играчи на Левски, пише „Тема спорт“. Пред трансфер в чужбина са още бразилецът Паулиньо, както и нидерландците Стайн Спиерингс и Найджъл Роберта. Спиерингс е желан от втородивизионния германски Зандхаузен. А как преди няколко дни Павел Колев коментира трансферите слухове около клуба - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички