От Левски са поставили ултиматум на Симеон Славчев?


От Левски са поставили ултиматум на Симеон Славчев?
Снимка: Оф. сайт на Левски

1328 0

Завръщането на Мартин Райнов в Левски развърза ръцете на "сините" за ултиматум към един от халфовете, които стартираха сезона. Това е Симеон Славчев. На "Герена" не са доволни от състоянието, в което се намира играчът и това ясно се видя при издънката 0:0 с Ботев (Враца).

Тогава бившият национал влезе като резерва, но не успя с нищо да помогне на отбора, за да предотврати този резултат. На "сините" не им харесва, че Славчев в последно време обръща повече внимание на мускулите си и коремна преса тип "Кристиано Роналдо" вместо да се опита да си върне футболните качества. Както е известно, той претърпя операция и покрай нея започнал да прекалява със стоенето във фитнеса, твърди "Мач Телеграф".

Подобен проблем преди години на "Герена" имаше и Валери Божинов. Наложи се дори Георги Иванов-Гонзо да го плаши със солидни глоби при всяко влизане в залата с щангите. Божи обаче напук на него не спря с тежестите, след като водеше съревнование с Благой Георгиев за по-изваяна фигура. Според "сините" това бе и основната причина да се провали на тестовете в Уест Хам, където бе привикан от Сам Алърдайс. Сега в Левски не искат нещата да се повторят и със Славчев, след като имат достатъчно проблеми заради контузиите на близнаците Цоневи.

Наскоро Тити Папазов обеща, че до края на този месец Левски ще има генерален спонсор. Преди дни пък се появи информация, че "сините" ще имат генерален спонсор на фланелките си още за гостуването на Славия на 18-ти октомври, но спонсорът едва ли ще се хареса на феновете на Левски (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички