От Левски провели конструктивна среща с "Юнайтед Груп", има възможна дата за сделката


От Левски провели конструктивна среща с "Юнайтед Груп", има възможна дата за сделката
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

7351 0

Вариантът Левски да бъде придобит от компания "Юнайтед Груп" е възможен към този момент. Ръководството на българския клуб в лицето на Наско Сираков, Иво Ивков, Станимир Стоилов и Петър Ганев са провели среща с хора от компанията във вторник, информира "Тема Спорт".

Тя се е състояла преди тренировката на тима и на нея са обсъдени бъдещите планове на "Юнайтед Груп" за придобиване мажоритарния пакет акции на клуба. Разговорът е бил "конструктивен" и са договорени още такива срещи, твърди изданието.

Мажоритарният собственик, изпълнителният директор, треньорът и членът на НС на "сините" са останали доволни от представените им проекти за управлението на клуба и бъдещите инвестиции в него.

По-рано поръчаният от кандидат-купувача одит на "Герена" приключи, а от компанията са останали доволни от резултата. Евентуалната сделка може да се осъществи около Нова година. Представители на компанията ще бъдат на трибуните и по време на дербито с ЦСКА в неделя. А ето защо, според Емил Велев, Левски ще победи в този мач. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички