Нова звезда на ЦСКА посочи силните страни на Левски и отправи призив към „червената“ агитка за Вечното дерби


Нова звезда на ЦСКА посочи силните страни на Левски и отправи призив към „червената“ агитка за Вечното дерби
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2382 0

Халфът на ЦСКА Станислав Шопов говори преди Вечното дерби с Левски. 20-годишният пловдивски талант даде интервю  за предаването „Домът на футбола”по DIEMA SPORT.

Добре съм, всичко върви по план. Чакаме дербито. Постигаме добри резултати и съм много щастлив от това. Благодарен съм на треньорите, че ми дават този шанс, но знам, че на всяка тренировка и всеки мач трябва да давам всичко от себе си, за да получвам този шанс. Гледам позитивно на нещата, гледам да извлека максимума. Има разлики между Нидерландия и България. Научих доста неща в тактически план, лично за мен в темпото на игра е най-голямата разлика, но мисля, че и тук в България има много добри футболисти", заяви Станислав Шопов.

Левски са в много добра форма. Загубата им в предния мач няма да им попречи да играят добре срещу нас, но се надявам ние да покажем най-доброто от себе си и да победим. Ние сме професионалисти, трябва да забравяме всеки мач, независимо дали е победа или загуба. Важно е да гледаме настоящето. Най-сериозно впечатление в играта на Левски ми прави, че постоянно атакуват и отправят много центрирания и удари", сподели той.

Със сигурност по-удобната позиция за мен е зад нападателя, но аз съм готов да играя където ме пусне треньора, само да помогна на отбора. Аз съм много щастлив, че има конкуренция в състава, защото без конкуренция не даваш максимума, мисля че това може само да ни помогне", призна талантливият пловдивчанин.

Това е най-голямото дерби в България, представям си една неописуема атмосфера и ще се радвам да я усетя на терена. За мен публиката на ЦСКА е най-голямата в България и ще се радвам да ни помогнат на терена като 12-ти играч. Със сигурност това не е просто един мач, защото е истинско дерби. Но този мач няма да реши шампионата", завърши Шопов.

А ето кой бивш ас на ЦСКА ще играе в Сърбия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички