Гневът на Станимир Стоилов се е стоварил с всичка сила върху Тити Папазов?


Гневът на Станимир Стоилов се е стоварил с всичка сила върху Тити Папазов?
Снимка: Levski.bg

11019 0

24 август започна с новината, че Константин Папазов е подал оставка като член на Надзорния съвет на ФК Левски. Баскетболният треньор обясни в социалните мрежи, че е бил подложен на натиск по време на вчерашната среща на високо ниво в "сините" редици.

"Gong" твърди, че натискът е дошъл от страна на старши треньора Станимир Стоилов, който за пореден път е потърсил сметка на Тити за неизпълненото обещание да плати неустойките по прекратения договор с фирмата за екипировка "Macron" (над 100 000 лева).

Източник на "Блиц" пък заявява, че Стоилов на няколко пъти е казал в очите на Папазов, че е "лъжец" и че създава интриги на всяко едно равнище в клуба, най-вече сред привържениците.

Споменава се още, че наставникът на Левски е бил "като ураган" и е казал пред всички: "Тити, вън от Левски, веднага вън!", а Константин Папазов не е имал друг избор, освен да депозира своята оставка.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички