От Холандия коментираха потенциалния трансфер на Спирингс в Левски


От Холандия коментираха потенциалния трансфер на Спирингс в Левски
Снимка: Guliver/GettyImages

6498 0

И през новата година продължава сагата с един от футболистите, които Левски иска да привлече през зимния трансферен прозорец. Както е известно, "сините" имат сериозен интерес към Стайн Спирингс от Валвайк, като вече се водят преговри за неговото преминаване на стадион "Георги Аспарухов". Оказва се обаче, че от клуба не са готови да го продадат за ниска сума, въпреки че договорът му изтича. 

Спортният директор на холандския тим Франк вон Мосевелд коментира пред една от местните медии, че всеки, който иска да привлече халфа, ще трябва да извади сериозна оферта за услугите му. 

"Намираме се в добро състояние, което означава, че не ни се налага да продаваме най-добрите си играчи на всяка цена. Така че всеки, който иска да привлече Спирингс, трябва да плати много висока цена", коментира Вон Мосвелд пред bd.nl. 

"С мен се свърза посредник, който ми изпрати офертата, а аз я препратих към агента на футболисти. Това обаче бе всичко - оттогава насам няма нищо конкретно. Искаме да запазим състава си, тъй като целта е да останем в елита", разкри още спортният директор на Валвайк. 

23-годишният халф има 17 мача до момента през сезона, в които има 3 гола и 3 асистенции на своята сметка и е несменяем титуляр в селекция на Валвайк. Интересен факт е, че договорът му изтича през лятото на 2020 година и "сините" могат да го привлекат и със свободен трансфер, но ще трябва да чакат още няколко месеца, за да го имат в състава си. Самият Спирингс може да играе на различни позиции в халфовата линия, а също така е играл и като ляво крило. 

Междувременно в офисите на столичани продължава да е интересно и, след като бяха привлечени двама български национали, се оказа, че Левски има интерес към 3-и национал на България (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички