Официално: Капитанът на Левски подписа нов договор


Официално: Капитанът на Левски подписа нов договор
Снимка: Официален сайт на Левски

1634 0

Капитанът Живко Миланов продължи договора си с Левски с една година. Контрактът на юношата на клуба е до месец юни 2021 година, информираха "сините" на сайта си.

"ПФК „Левски“ пожелава на Живко много бъдещи щастливи мигове с любимия клуб", написаха от клуба. Той се завърна в Левски в началото на 2019 година и през пролетта се утвърди като титуляр и сложи капитанската лента. Статутът му не се промени и след идването на новия треньор Петър Хубчев. Нещо повече - през есента той се превърна в най-ползвания полеви играч на Левски от всички в първенството.

Преди Коледа договорите си с Левски пък подновиха младежките национали Ивайло Найденов и Илия Юруков. Професионален договор с клуба подписа 17-годишният флангови нападател Патрик- Габриел Галчев. Бяха привлечени и две нови попълнения - Симеон Славчев и Деян Лозев. А какво заяви наскоро капитанът на "сините" и какво си пожела за 2020 година - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички