От "Герена" умуват за Сираков, той обвини Стоев за резила


От "Герена" умуват за Сираков, той обвини Стоев за резила

1507 1

"Треньорът Стойчо Стоев допусна огромни грешки". Това заяви легендата на "Левски" Наско Сираков след провала с 1:2 срещу Черно море във финала за Купата.

"Например не може да смениш най-добрия си голмайстор (Антонио Аниете - б. p.), защото е симулирал схващане. Това е престъпление. "Левски" трябваше да спечели с лекота, след като беше с футболист повече. Трябваше лесно да вкара втори и трети гол още в редовното време", добави Сираков, цитиран от вестник "Труд".

В управата обмислят да поканят четвъртия в света да се върне на "Герена". Решение не е взето, но предложеният пост едва ли ще е на спортен директор, пише изданието. Малък е шансът Сираков да приеме.

Очакват се сериозни промени в отбора. Договорите на Аниете, Роман Прохазка и Владимир Гаджев изтекоха и асовете по-скоро няма да приемат нови заради немотията в клуба.

Няма да бъдат подновени контрактите на Валери Домовчийски, Стефан Велев (изтича през декември), а вероятно и на Георги Сърмов. Търси се раздяла с Емил Нину, Лукаш Гикиевич, Луис Педро, Пламен Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички