Наско съветва: В "Левски" да помислят какво ще правят след финала


Наско съветва: В "Левски" да помислят какво ще правят след финала

1348 1

В "Левски" трябва да помислят какво ще правят след финала за купата, какво ще е бъдещето на отбора, посъветва ръководството на любимия си клуб Наско Сираков. Той е гост на празника по случай Деня на българския спорт в Западния парк.

"Явно е, че по този начин не може да продължава, нито ръководители, нито футболисти имат спокойствието за утрешния ден. Трябва да се изясни визията за развитието на този клуб в бъдеще", продължи Сираков.

"Левски" имаше една изключително тежка година, в която отпадна от първата шестица, което се прие изключително тежко от всички привърженици на отбора. За сметка на това се класира за финал. Искрено вярвам и пожелавам да спечели този финал, защото това ще е една частична реабилитация", каза още Наско.

Той пожела на "сините", както и на вечния им съперник ЦСКА да решат час по-скоро финансовите си проблеми и да вземат лиценз.

"Знам, че финансови проблеми има навсякъде по света и във всички клубове, но не може това да е ежедневна тема. Това пречи на треньора да си върши работата, на ръководството и най-вече се отразява на футболистите. Те не могат да се концентрират и да работят нормално. Българският футбол без Левски и ЦСКА ще е абсолютно обеднял", заяви Сираков.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички