Тонев, Гонзо и Стоев с тежък разговор след "Лазур"


Тонев, Гонзо и Стоев с тежък разговор след "Лазур"

1012 0

Председателят на УС на "Левски" Иво Тонев, спортният директор Георги Иванов и треньорът на "сините" Стойчо Стоев са провели две срещи след загубения финал за Купата от Черно море. По време на тях те са обсъдили предстоящата подготовка, освобождаването и привличането на играчи. Първо са се видели след мача в Поморие, където отборът остана да преспи. Вчера са обсъдили нещата по-обстойно след завръщането на тима в София.

"Тримата имахме много тежък разговор. Обсъждахме ситуацията след загубения финал на "Лазур". Стана дума и кои футболисти ще освободим и кои ще се помъчим да привлечем", заяви изпълнителният директор Иво Тонев, цитиран от "Стандарт".

Официално футболистите от неделя са в почивка, но няма да бързат да се отдадат на нея. Те ще бъдат привиквани един по един на "Герена" от Тонев и Гонзо, за да им съобщят дали остават или не. Отговор трябва да дадат и тези, които получиха предложение да подновят договорите си.

Ваканцията на играчите ще бъде кратка. Първата тренировка е планирана за 15 юни. И тази година както предишната "Левски" ще се готви само в България. Този път обаче "сините" ще сменят обстановката и ще имат лагери в Боровец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички