Основна фигура се разделя с Левски през лятото?


Основна фигура се разделя с Левски през лятото?
Снимка: Оф. сайт на Левски

3684 0

Пътищата на Левски и Хали Тиам изглежда ще се разделят през лятото, пише "Тема спорт". Тогава изтича договорът на сенегалеца с клуба. "Сините" искаха да удължат споразумението и няколко пъти водиха разговори с агента на играча, но те не доведоха до резултат. 26-годишният дефанзивен халф така и не склони да преподпише.

От клуба му бяха поставили краен срок да реши дали приема офертата до заминаването на тима за Турция. Лагерът стартира в понеделник, а парафиран контракт за момента няма. Това почти сигурно означава, че след края на кампанията Тиам ще си тръгне като свободен агент, като Левски няма да получи нищо за правата му.

Халфът пристигна в Левски през 2018 година по настояване на Делио Роси. Той веднага се превърна в несменяем титуляр. До момента е изиграл 65 мача във всички турнири, в които е отбелязал и 5 гола.

В състава на Левски има още двама играчи, които са в ситуацията на сенегалеца. Това са португалецът Филипе Нашименто и Мартин Райнов. Очаква се първият също да си тръгне през лятото. Райнов пък може през пролетта да заиграе като централен защитник, на която позиция той действаше по време на лагера в Сандански. А какъв трансфер на "Герена" е на път да се провали заради проблемите на собственика Васил Божков вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички