Шефът на НКП: Готови сме да стигнем до крайности, но ако знаем кого защитаваме


Шефът на НКП: Готови сме да стигнем до крайности, но ако знаем кого защитаваме
Снимка: БГНЕС

5006 0

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян намекна, че фенове на тима са по-близо до протести и бунтове във връзка с гласения законопроект за хазарта. Както е известно, законът ще засегна един от ключовите бизнеси на собственика на "сините" Васил Божков, заради което той обяви, че вече няма да може да издържа клуба. Хиндлиян обаче посочи, че част от феновете на Левски предпочитат да изчакат да видят какво ще предприеме собственикът.

"Господин Божков е човек с доста сериозни качества и очевидно може много добре да преценява едни бъдещи събития и как те ще се развият. Божков успя да настрои голяма част от общността в посока бунтове и метежи, в защита на хазартния му бизнес. Тук е много важно да се каже - ние подаваме ръка на господин Божков и му предлагаме, ако неговият бизнес бъде засегнат по някакъв начин и той не може да дава 2 млн. лв. на отбора, ако иска да спаси клуба, със сигурност има начин да го финансира. Но той трябва да излезе и да го каже. Тогава съм сигурен, че цялата левскарска общност ще се мобилизира за отбора, а в същото време господин Божков ще има подкрепата на една голяма маса от хора", коментира "синият" фен пред bTV.

"Това е игра на нерви и нещата могат да вземат различен завой. Ние подаваме ръка на Васил Божков. Съгласни сме, че сме заложник на политически и икономически интереси, но Левски е голямата идея. Отборът в момента е стабилен и функционира нормално. В случая трябва да надделее здравият разум. Ние сме хора, които сме готови да стигнем до крайности, но трябва да си помислим кого защитаваме", категоричен бе Хиндлиян. А кой е първият проблем, пред който се изправи Левски след кризисната ситуация вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички