Павел Колев обяви какви средства са необходими на Левски месечно, за да функционира


Павел Колев обяви какви средства са необходими на Левски месечно, за да функционира
Снимка: БГНЕС

4187 0

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, не пожела да сподели какво точно се е случило по време на срещата между фенове на "синия" клуб с Васил Божков. Единствено заяви, че основната цел е била привържениците да се запознаят с идеите за развитие на клуба.

"Аз не съм тук да коментирам какво се е случило в залата, Идеята беше да се запознаят фенове с перспективите за развитието на клуба. Събрахме се, за да изкажат своето мнение по въпроса. Предполагам, че най-съществените неща ще се дискутират на срещата между феновете и Бойко Борисов. Беше поискано да информирам тръст „Синя България“ относно финансовото състояние не Левски. Те ще бъдат медиатор, за да може всички фенове да знаят какво е състоянието на клуба в момента“, заяви Колев. 

Освен това разкри и от колко пари се нуждае месечно клуба, за да може да фунционира: "Към днешна дата Левски има нужда от санитарен минимум от милион и половина на месец. Това е, ако не се покрива всички задължения на клуба, както и харчове по селекция и инвестиции в клуба като цяло. В краткосрочен план нямам притеснения за бъдещето на Левски. В момента работим по стратегията, която сме начертали. Ако има промени ще трябва да изградим и нов план. За момента няма поводи за притеснение".

"Аз мисля, че левскарската общност е разединена на някои теми, но когато става дума за добруването на клуба, там няма никакви противоречия. Всички се вълнуват за състоянието на Левски и всички са единодушни в позицията си по тази тема. 

В същото време Васил Божков отново заяви, че няма да има възможност да финансира Левски, ако се стигне до одържавяване на "Националната лотария" (ето и повече подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички