Още трима от проектоотбора режат "Левски" днес?


Още трима от проектоотбора режат "Левски" днес?

1273 0

Днес е денят, в който от "Левски" очакват да чуят отговора на трима от проектоотбора за новия сезон. Става дума за набелязаните за нови попълнения Денис Махмудов и Марсел Апиа и за халфа Георги Сърмов. Според "Меридиан мач" и тримата може да отрежат "сините" за договор. Причината - орязаният за пореден път бюджет за заплати.

Най-далеч от "Левски" изглежда крилото Денис Махмудов, който има много сериозна оферта от Вардар (Скопие). Както Sportline.bg първи съобщи, македонците дават два и дори три пъти по-висока заплата на футболиста.

Марсел Апиа хареса София, което е важно за евентуален трансфер, но финансовите параметри по сделката не му допаднаха и той обяви, че ще обсъжда със семейството си дали да приеме.

Най-близо до "Герена" е Георги Сърмов. Халфът, който пропусна голяма част от мачовете през сезона заради контузия, трябваше да отговори в петък, но поиска отсрочка до днес. "Сините" много разчитат на "да" от играча, защото на практика останаха без вътрешни халфове.

Много е вероятно "Левски" да замине за лагера в Боревец без нови попълнения, но още в първите дни там да бъде подсилен от няколко играчи. Един от тях може да е нападателят Венцислав Христов, с който "сините" преговарят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички