Минимум седем нови подсилват "Левски" това лято


Минимум седем нови подсилват "Левски" това лято

1488 0

Поне седмина нови играчи ще подсилят "Левски" през лятото, твърди "Тема Спорт". Вече се търсят футболисти за следните позиции: двама нападатели, двама централни защитници, един краен десен бранител, един външен и един вътрешен халф. Агентите, които имат разрешение от спортния директор Георги Иванов да действат по селекцията, вече работят по нея.

Това са минималните нужди от попълнения пред треньора Стойчо Стоев за новия сезон. Сериозно развитие по селекционните въпроси се очаква да има през следващата седмица.

На този етап е възможно да се вземе и нов вратар, който да е резерва на титуляря Боян Йоргачевич.

Що се отнася до десния бек Марсел Апиа, то шансовете той да се върне на "Герена" са минимални. Германецът не е харесал условията, които са му предложили от клуба.

Оферти са отправени и към двама играчи на Локо (София). Това са Даниел Генов и Евертон-Джилио-Том, като очакванията са поне единият от двамата да приеме до часове, след като съдбата на столичните "железничари" стане ясна.

Георги Костадинов от Берое също не е отговорил окончателно на "сините“. Възможно е спортният директор Георги Иванов да пътува до Риека да преговаря за правата на нападателя Венцислав Христов. Иванов игра в този хърватски тим и има контакти със сегашните отговорници за селекцията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички