Още мнения след Левски-ЦСКА: "Армейците" ще се борят за титлата, а вратарят на "сините" не е виновен!


Още мнения след Левски-ЦСКА: "Армейците" ще се борят за титлата, а вратарят на "сините" не е виновен!
Снимка: БГНЕС

2358 0

Мненията след Вечното дерби продължават да валят. Предлагаме ви микс от интервютата на Джонатан Линдсет, контузения Християн Петров (ЦСКА), Килиан ван дер Каап и Патрик Мислович от Левски:

"Насладихме се на уникалната атмосфера!"

"Сезонът не е толкова добър за нас, но победата над вечния съперник е много сладка! Не ни интересуват пропуските, важното е, че бихме с 2:0. Улаус Скаршем също е много щастлив от успеха. Още преди няколко дни го предупредихме, че това ще е чисто ново изживяване за него. Атмосферата беше уникална, стараем се да забавляваме феновете. Предстоят ни полуфиналите за Купата, ще се стремим да я спечелим", заяви Линдсет.

"Момчетата се справиха на много високо ниво. Левски се отърва само с два гола, имахме още доста положения. Няколко дни минаха от контузията, вече се чувствам по-добре. Надявам се скоро да се завърна в игра. Никога не трябва да се предаваме, докато имаме дори минимални шансове за титла, ще се борим!", сподели Християн Петров. 

ЦСКА победи Левски във Вечното дерби

Още: Николай Костов категорично посочи: Голямата причина за загубата на Левски от ЦСКА

"Мисля, че трябва да анализираме двубоя в идните дни. Имахме някои възможности, но като цяло трябва да създаваме повече. Насладих се на атмосферата, това ми беше първото дерби. Трябваше да контролираме двубоя по-добре, да създаваме повече положения, да играем нашата игра. Трябва да се отърсим от загубата и да мислим за следващия двубой, срещу който и да е съперник", каза разочарованият Мислович.

"Беше истинска битка! Аз съм добре, въпреки травмата, но това не е важното. Имахме добри отигравания, но сега трябва да изправим глава и да продължим да гледаме към следващия мач. Той е толкова голям колкото и този. Беше тежка загуба и тежка седмица. Всичко е въпрос на мотивация. Каквото и да говорим, загубихме. Имаме още един мач с ЦСКА, надяваме се да се реваншираме. Иван Андонов не е виновен, грешката не е негова. Той е силно момче и ще продължи да се развива!", заяви ван дер Каап.

Сираков: Сами се бихме, трябва да се съобразяваме с финансовото ни състояние

Филип Филипов назова ключа към успеха на ЦСКА над Левски и осъди вълненията по трибуните

Ел Маестро се "подмаза" на феновете на ЦСКА и срина със земята Левски

Георги Иванов-Гонзо след дербито: Не толерираме това, което направи агитката на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички