Орлин Старокин: Обидно е да се говори за килограмите на Николай Михайлов и Валери Божинов


Орлин Старокин: Обидно е да се говори за килограмите на Николай Михайлов и Валери Божинов
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1942 0

Бившият футболист на Левски Орлин Старокин даде интервю, в което говори и за престоя си при "сините", като призна, че го е заболяло, когато е трябвало да се раздели по този начин с клуба. Той говори и за многото критики към играта на тима.

"През лятото аз предпочетох да послушам сърцето си и вместо да приема оферта от Кипър, реших да помогна на клуба, който е помогнал преди време на мен. Подписах с Левски в най-трудния момент за клуба, когато нямаше никаква яснота за бъдещето. Затова ме заболя, когато трябваше да си тръгна по този начин. Но за раздялата нека говорят хората, които сега са на "Герена" - започна той пред "Тема спорт".

"Според мен в Левски има много добри футболисти и те в никакъв случай не са "мъртъвци". Да, в началото ни трябваше малко време да се опознаем, но... Нека други коментират резултатите. Няма да говоря против Левски, но е обидно да се говори постоянно за килограмите на Михайлов и Божинов. Те са страхотни като футболисти и като хора и аз ги смятам за мои приятели. Те имат огромно влияние в съблекалнята и опитват да помогнат по всякакъв начин и не приемам нападките срещу тях" - сподели още Старокин.

А наскоро наставникът на Левски Славиша Стоянович сподели, че не трябва да се купуват футболисти на база снимки и Youtube.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички