Отново редом до Сираков: Мъри Стоилов се върна на "Герена" и си купи от новите екипи (СНИМКА)


Отново редом до Сираков: Мъри Стоилов се върна на "Герена" и си купи от новите екипи (СНИМКА)
Снимка: Lap.bg

21530 0

Феновете на Левски избухнаха в социалните мрежи в петък, след като се появи снимка на Станимир Стоилов и Наско Сираков, които позират с млад фен на столетния клуб. 

Оказва се, че бившият треньор на Левски, който напусна клуба през април, се е завърнал на стадион "Георги Аспарухов". Той се е снабдил с новите екипи на тима от официалния клубен магазин на стадиона, които бяха анонсирани преди броени дни.

Намесата на Мъри

Трябва да се отбележи, че през изминалите дни се появиха слухове, според които именно хасковлията е взел дейно участие при избора за дизайн на екипите.

Това обаче официално не бе отхвърлено или потвърдено от факторите в клуба, които не успяха да задържат Стоилов, въпреки че феновете се надяваха той да остане на "Герена".

Към момента има засилен интерес към новата колаборация на Левски със световния гигант сред производителите на спортна екипировка - Адидас. 

Натоварен график на "Герена"

Сега обаче всички около Левски гледат към предстоящия последен двубой за "сините" през сезон 2022/23 - европейският бараж срещу Арда. 

Той противопоставя четвъртия срещу седмия в крайното класиране, а по-високопоставеният столичен клуб приема двубоя след куп неразбории с участието на БФС в неделя от 19:00 часа на "Герена". 

Кои няма да участват за "сините" и какво се очаква от Левски следете със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички