Официално: Левски с първи трансфер - подписа с Орлин Старокин


Официално: Левски с първи трансфер - подписа с Орлин Старокин
Снимка: Оф. сайт на Левски

1793 0

Отборът на Левски официално се похвали с първото си ново попълнение през новия сезон. "Сините" подписаха с бранителя Орлин Старокин, като договорът му с клуба е за една година. По-рано днес 33-годишният футболист е преминал медицински прегледи, а след това е сключил контракт с тима от "Герена". 

Старокин започва кариерата си в Нафтекс (Бургас). През лятото на 2006 г. играе в Черноморец (Бургас), с който става шампион на „Б“ Професионална футболна група. На 15 юни 2011 г. е закупен от Левски, където играе до 2014 година и записва 88 мача с 5 гола. За последно опитният футболист игра за кипърския Еносис.

СТАРОКИН С ПЪРВИ ДУМИ СЛЕД ТРАНСФЕРА: НЕ СЕ ПОКОЛЕБАХ ДА СЕ ВЪРНА В ЛЕВСКИ

За интерес от страна на Левски към Старокин се появиха информации преди два дни. Бранителят може да се подвизава както в центъра на отбраната, така и като ляв бек, където в момента се подвизава Иван Горанов. Старокин има опит и като полузащитник.

В същото време се появиха информации, че Левски се готви за раздяла с двама български футболисти (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички