Официално: Левски представи първото зимното попълнение


Официално: Левски представи първото зимното попълнение
Снимка: Официален сайт на Левски

2230 0

Ръководството на Левски анонсира в събота първия входящ трансфер за 2024 г. Става въпрос за привличането на свободния агент Фабио Де Лима Коста. Така реакцията на "Герена" е мигновенна, тъй като бразилецът акостира като заместник на продадения Роналдо. 

За бразилецът се знаеше от няколко дни

Сега новото попълнение дори ще вземе и номер №7, който до този момент беше носен именно от Роналдо Сезар Соареш Дос Сантос. Лима пък пристигна в България още вчера, но през последните часове е преминал успешно медицински прегледи и е парафирал с гранда. 

Съобщението на Левски

"ПФК Левски“ подписа договор с нападателя Фабио Де Лима Коста. Контрактът с бразилския футболист е за срок от две години и половина. 

Фабио Де Лима е роден на 22 декември 1996 година в Санта Рита (Бразилия). През лятото на 2020 г. подписва договор с местния „Перилима“. Година по-късно преминава под наем в друг клуб от родината си – „Кампинезе“, записвайки 23 мача и 6 гола. В началото на 2022 година облича екипа на „ABC Futebol Clube“, с чийто екип изиграва 87 мача и вкарва 11 гола.

„ПФК Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Фабио Де Лима Коста и му пожелава много победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка", написаха "сините" на официалния си сайт.  

Ето кой е българинът, подписал с Левски през 2024 година!

Още: Гаф, който остана "скрит": Левски с "нова" емблема - Ростов се обърка (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички