Гаф, който остана "скрит": Левски с "нова" емблема - Ростов се обърка (СНИМКА)


Гаф, който остана "скрит": Левски с "нова" емблема - Ростов се обърка (СНИМКА)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

24273 0

Левски официално продаде своя атакуващ футболист Роналдо Сезар Соареш Дос Сантос. Както се знаеше от няколко седмици - бразилецът продълги своята кариера в Русия, където ще брани честта на Ростов.

При представянето му няколко неща направиха впечатление. Първо, че бе направена препратка към легендарната фотосесия на Роналдо Феномена от гостуването му в Москва, където бе за сблъсък на своя Интер преди години.

Второ, коментарите от местните фенове и добронамерените шеговити подмятания около името на Роналдо. Както и около броя имена. Сред най-култовият бе този на фен, "объркан", че клубът е привлякъл четирима нови.

Още: Роналдо си каза "сбогом" с Левски, написа големи думи за "синия" клуб и го възвеличи

Ростов обърка емблемата на Левски

Роналдо от Левски с популярното SIUU от Кристиано Роналдо

Третото, което направи впечатление обаче, не бе сред акцентите и убегна на някои. А именно, че Ростов показа емблема на Левски, която не отговаря на моментната такава на "сините". Използвана е по-старата такава на клуба, която не е официална представителна вече над 10 години. С нея отборът игра при управлението на Тодор Батков. Някои фенове на ЦСКА пък побързаха да се пошегуват с големия съперник във фенски групи и в коментари в социалните мрежи.

Можете да видите за какво става въпрос чрез прикачения кадър по-долу в материала. Всеобщото мнение сред "сините" запалянковци е, че трансферът е отлична новина. Това показват и цифрите - защо за Левски е същинска "далавера" продажбата на Роналдо и как Ростов плати повече, отколкото "трябваше"?

"Феноменална история": В Русия се впечатлиха от странен факт за Роналдо от Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички