Ултраси на Левски пребили в гръб 16-годишен фен на ЦСКА: Удряли го само по главата


Ултраси на Левски пребили в гръб 16-годишен фен на ЦСКА: Удряли го само по главата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2874 0

За изключително грозен хулигански случай в София бе разказано от майката на потърпевшо 16-годишно дете. То е било фен на ЦСКА, като за случката вече е сезирана и полицията. Конфликтът е бил и на база футболно разделение, тъй като извършителите на деянието са ултраси на Левски.

Това твърди майката на 16-годишния привърженик на "армейците". Тя пожела да остане анонимна от съображения за сигурност, но пред колегите от bTV разказа какво се е случило. Те нападнали сина ѝ в гръб, като това се е случило след учебните занятия.

Два ужасни случая на агресия от футболни фенове

"Те са вървели след него и са казали: Знаем къде живееш, знаем, че си "Чорбар". Искаш ли да видиш какво прави Левски" - споделя майката.

Тя обяснява, че момчето е удряно в главата многократно и трудно би бил свален, защото е по-едър. Заявява, че е извадено медицинско и че ще се търси наказание за извършителите.

"На окото, на носа, на устата, главата, челото. Те са го били само в главата. Той е едър и не могат лесно да го свалят. Извадено е медицинско, оттук нататък ще търсим наказание за тези момчета, за да не се продължава" - споделя още тя.

Според нея и преди същата група е проявявала агресия. През миналата година в квартал "Хаджи Димитър" около 10-ина извършители нападат друг член на семейството заради... забележка.

"Те започнаха да чупят бутилки и аз се обърнах и казах: „Деца, защо го правите? И скочиха: „Защо, проблем ли има?". Удариха зет ми, той падна в безсъзнание. Те започнаха да го ритат" - разказа още тя пред bTV.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички