Официално: Левски анонсира ключова информация около новата екипировка


Официално: Левски анонсира ключова информация около новата екипировка
Снимка: Официална страница на ПФК Левски

3456 0

Ръководството на Левски използва социалните мрежи, за да анонсира ключова информация за феновете около новата екипировка на клуба.

От "Герена" споделиха, че започва сътрудничество със SPORT DEPOT, като фирмата ще доставя екипировка на Adidas. Именно с гиганта ще играят всички "сини" през новия сезон - от представителния тим до талантите от академията на клуба.

Съобщението от клуба

"🤝„ПФК Левски“ стартира сътрудничество със SPORT DEPOT. Компанията ще доставя екипировка на бранда adidas за клуба.

✍️Изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов дадоха официален старт на дългосрочното сътрудничество и си пожелаха успешна и вдъхновяваща съвместна работа.

🎙"Щастлив съм, че ще си партнираме със Sport Depot и ще използваме екипировката на един от гигантите в индустрията adidas. Мисля, че по този начин ще предоставим на нашите привърженици качеството и стандарта, който заслужават. Освен представителният отбор с adidas ще бъдат екипирани и всички отбори от Академия „Левски“. Подготвена е и специална фенколекция. Надявам се, че с новата екипировка ще постигнем много победи“, заяви изпълнителният директор на "ПФК Левски" Даниел Боримиров.

🎙„Сътрудничеството с ПФК „Левски“ е изключително ценно за нас като част от политиката и стремежа на компанията ни да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Уверени сме, че с новите екипи на adidas отборът ще пожъне още успехи на футболния терен и ще бъде вдъхновение за феновете и младите футболни надежди“, каза изпълнителния директор на SPORT DEPOT Николай Цонов.

🔵Новата екипировката на „Левски“ ще се предлага в официалния магазин на ПФК „Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, онлайн на fanshop.levski.bg, както и в магазините на SPORT DEPOT в цялата страна и онлайн на www.sportdepot.bg", написаха от Левски в социалните мрежи.

Вижте коя звезда на Левски скочи на Никола Попов за дузпата в дербито с Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички