Обрат: Станимир Стоилов отрече да е приел оферта от Левски


Обрат: Станимир Стоилов отрече да е приел оферта от Левски
Снимка: LAP.bg

6913 0

Станимир Стоилов отрече да е приел оферта на Левски за завръщането му начело на отбора. По-рано днес се появиха информации, че Стоилов е казал "да" на Левски и завръщането му е сигурно. Мъри Стоилов обаче е категоричен, че на този етап не е взимал подобно решение.

Пред БНТ специалистът обяви, че ще има среща със собственика на "сините" Наско Сираков следобед и определи като глупости последните информации, че е постигната договорка за завръщането му на "Герена".

В последните дни Наско Сираков многократно заяви, че Станимир Стоилов е единствен избор за треньор на Левски. След дългосрочния договор с Palms Bet Сираков е уверен, че ще убеди Мъри Стоилов да се завърне на "Герена".

Както SportLive съобщи още в края на месец май, Станимир Стоилов ще се завърне в Левски само при условие, че има финансова стабилност в клуба. Това означава футболистите и треньорите да си получават редовно заплатите - нещо, което до момента не се случваше.

Изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков призна, че Левски дължи заплати в размер на близо 1 милион лева (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички