Акционер в Левски скочил на Наско Сираков на събранието, призовал го да си ходи


Акционер в Левски скочил на Наско Сираков на събранието, призовал го да си ходи
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4625 0

Един от дребните акционери в Левски – Петър Димитров, който доскоро бе сред най-големите защитници на Наско Сираков, е отправил критики към управлението на мажоритарния собственик и го е призовал да си ходи, пише „Мач Телеграф“. Димитров бил категоричен, че ще доведе много по-голям инвеститор от новия спонсор на "сините".

"Първоначално трябваше да се спасим от фалит, а все още сме застрашени. Трябваше да се класираме и в Европа. Линкълн Ред Импс успя да влезе в групите, а ние – не. Наско, винаги съм ти бил фен, но те приканвам да дадеш акциите на феновете. Сигурен съм, че още на следващото първенство ще отчетем по-добри резултати", казал Димитров, цитиран от "Мач Телеграф".

„Искам да видя как ще стане това. Говорил съм със всички бизнесмени, които се въртят в пространството. Те са ми и семейни приятели. Мога и да ви покажа кореспонденцията с тях – никой не проявява интерес към акциите. Пепи, за тази една година защо не ми се обади веднъж, за да ми дадеш съвет?“, контрирал Наско Сираков. Димитров пък му отвърнал, че Наско отдавна не му отговарял.

Сираков обявил също, че е имал разговор с тръст „Синя България“ по темата с акциите. И още тогава е обявил, че е готов да се раздели с пакета си, стига да му бъде предложен вариант, който ще гарантира стабилността на клуба.

„Дадоха ми за пример ЦСКА 1948. И от шест месеца ги чакам да направят НПО, каквото имат те. Шест месеца!“, ядосал се Сираков и допълнил, че ще изпълни думата си, която даде още в понеделник и ще прехвърли безвъзмездно акциите, когато види, че ще бъдат в сигурни ръце.

По време на Общото събрание Павел Колев посочил грешка на Наско Сираков, коствала на Левски 1 млн. лева (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички