Обрат: Павел Колев започва до дни работа в Левски


Обрат: Павел Колев започва до дни работа в Левски
Снимка: БГНЕС

2713 0

Нов обрат е на път да се случи в Левски. Само преди няколко дни Павел Колев обяви, че е отхвърлил предложение на Спас Русев да дойде в Левски, то вече ситуацията е различна.  Заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев ще започне в работа в Левски в началото на новата седмица, информира Дарик радио.

Точно преди седем дни Колев отказа предложението на настоящия собственик на "сините" , тъй като не е получил достатъчно гаранции за развитието на проекта. В първите дни на февруари се предвижда свикване на извънредно Общо събрание на акционерите в 104-годишния клуб, на което може да настъпи смяна на собствеността.

Обратът е настъпил в последните три дни, като важна роля в преговорите с Павел Колев са изиграли фактори близки до новите силни хора на стадион "Георги Аспарухов", а не Спас Русев. Павел Колев ще бъде вписан като председател на Управителния съвет на Левски и изпълнителен директор на клуба.

Кой ще е новият силен човек в клуба - Павел Колев и защо назначаването му в Левски е силен ход - прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички