Ново сериозно изкушение за Андриан Краев, отборът на Филип Кръстев го отдалечава от Левски


Ново сериозно изкушение за Андриан Краев, отборът на Филип Кръстев го отдалечава от Левски
Снимка: Georgi Todorov Jr. / LAP.bg

9876 0

Бъдещето на капитана на Левски Андриан Краев продължава да бъде широко дискутирано. Халфът все още отказва да преподпише договор със "сините", а настоящият му изтича през идното лято.

Нова вариант за Краев

За подписа му се появи още един кандидат и това е американският ФК Лос Анджелис, пише "Мач телеграф". 24-годишният Краев е попаднал в полезрението на американския отбор, където от лятото играе бившият му съотборник на "Герена" Филип Кръстев.

Освен това той е имал разговор по темата с брат си Божидар, който в момента играе за Уелингтън Финикс от Нова Зеландия. Смята се, че именно Божидар настоява брат му да напусне България и да се отправи в САЩ.

Любопитното е, че договорът на баткото изтича също като на Анди - през юни догодина. Имало вариант обаче две години по-големият Божидар да остане на новозеландска земя, като удължи контракта си. Неговият тим е част от футболния елит на австралийското първенство. Освен Краев още един играч отказва да преподписва и това е Жереми Петрис. Вече дори се появи информация, че от Левски са започнали да им търсят заместници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички