Димчо Ненов избухна: Винаги ощетени ще са отбори като Нефтохимик!


Димчо Ненов избухна: Винаги ощетени ще са отбори като Нефтохимик!

1464 0

Наставникът на Нефтохимик Димчо Ненов бе видимо огорчен, след като неговият тим загуби от Левски в края на срещата с гол от дузпа на Роман Прохазка. Той определено не остана доволен от съдийството на Волен Чинков.

„Винаги ощетени ще бъдат такива като нас. Ако коментирам нефутболните причини за загубата, ще отнеса глоба и ще бъда наказан.

Две дузпи и два гола на Прохазка спасиха Левски в Бургас

Това е явно, всички го видяха! Не е честно да се отсъжда така срещу нас”, избухна треньорът на Нефтохимик след двубоя пред камерите.

„Относно футболните причини - вероятно не издържахме физически, защото след многото тичане накрая, не ни достигнаха сили да се браним компактно в определени ситуации.”

Люпко Петрович критичен: Трябва да вземем пример от Нефтохимик!

„Отборът на Левски видно е с класи по-добър от нас, защото ние в момента се обиграваме. Явно умората си каза думата и за жалост се стигна до тази ситуация в края, но не можем да се сърдим на футболистите.

Те се хвърлиха здраво в мача. Отстъпвахме като класа, но не и като заряд. Заслужавахме повече от почетна загуба", добави треньорът на домакините.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички