Новина на Sportlivе: Гонзо намаза ските на Стойчо Стоев


Новина на Sportlivе: Гонзо намаза ските на Стойчо Стоев

3236 0

Идилията в "Левски" е към своя край. Треньорът Стойчо Стоев най-вероятно ще бъде изгонен още при следващия провал на "сините", научи Sportlive.bg от свои източници.

На сините им предстоят два мача с Литекс - на 8 декември като гост за Купата на България и 4 дни по-късно на "Герена" за първенство.

До скоро спортният директор Георги Иванов стоеше плътно зад гърба на треньора. След почти всеки мач той защитаваше Стоев независимо от резултата. Изненадващо в дните преди издънката - 0:0 с "Ботев", в медиите се появиха критики срещу треньора. Той беше обвинен, че е мекушав, страхлив и дори некомпетентен. Зад тях прозираше обаче дългата ръка на Гонзо. 

Нещо повече след мача в Коматево, Иванов отказа изявление, с обяснението: "Нека треньорите да говорят". Източниците на Sportlive.bg са категорични, че директорът се е дистанцирал предусещайки скорошната треньорска смяна.

Появиха се и спекулации, че председателят на УС Иво Тонев е вдигнал мерника, както на Стоев, така и на Гонзо. Бившият голмайстор обаче не е застрашен, най-малкото заради близостта си с Тонев.

Стоев е обвиняван за провала на селекцията, която обаче не е правил еднолично, а с дейното участие на Иванов. Шефовете не могат да се примирят, че Китамбала и Диаби се оказаха ментета и "Левски" не само няма читав нападател, но ще трябва да харчи пари за нов атакуващ играч през зимната пауза. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички