Стойчо Стоев: Да не забравяме, че само преди три месеца нямахме отбор


Стойчо Стоев: Да не забравяме, че само преди три месеца нямахме отбор
Снимка: БГНЕС

1161 0

Не бива да забравяме, че само преди три месеца нямахме отбор, целта тогава беше да градим, да вкараме юноши, които след време да са готови за първия състав. В един момент се оказахме на върха и очакванията станаха големи, коментира треньорът на "Левски" Стойчо Стоев след 0:0 с "Ботев" в Коматево.

„Ние си знаем, че в нападение нямаме хора, които да умеят да създават и реализират попадения. Надявам се пролетта да изглеждаме по-добре“, отбеляза Стойчо.

„Видя се, че през второто полувреме стоим по-добре, не дадохме и никаква възможност да ни застрашат. Постоянно подвиквах на играчите да стрелят. Това е в момента. Пак казвам, надявам се през пролетта да имаме нужните хора, които да ни свършат работата в офанзивен план“, добави треньорът.

“Понякога дадени загуби повлияват негативно на отбора, особено като клуб като "Левски". Опитваме се да тушираме това напрежение заедно със спортния директор Георги Иванов. Предстоят ни два изключително сериозни мача, в които целта ни е да победим – предполагам, че и на Литекс ще е същата целта. 7-8 футболисти играят без смяна и дано се възстановят", каза още Стоев.

„Първенството ще се реши пролетта, то е ясно, че Лудогорец има всичко пред другите отбори. Пролетта ще бъде разковничето“, завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички