Новият в Левски е по препоръка на Обертан и Кабрал


Новият в Левски е по препоръка на Обертан и Кабрал
Снимка: Официален сайт на Левски

2439 0

"Идвам в голям клуб и наистина съм щастлив, че подписах с Левски. Всичко е наред и съм много доволен", заяви новото попълнение на "сините" Луи Нганиони в първото си интервю за клубната телевизия. 23-годишният французин днес подписа договор за две сезона с клуба от "Герена".

"Всичко се случи много бързо, само за няколко дни. Обадиха ми се и веднага се съгласих. Това е голям клуб и за мен е добър шанс и възможност да покажа какво мога. Веднага казах: Да, разбира се", сподели защитникът.

"Предпочитам да играя като ляв бек, обичам и да атакувам и това ми е любимата позиция. Играл съм в Лион, в Брест, в Холандия, сега съм тук. Щастлив съм и искам да покажа на хората своите качества и какво мога на терена. Знам, че Левски е най-популярният клуб в България. Прочетох в интернет за Левски и научих много, освен това се познавам с Обертан и Кабрал и те ми казаха страхотни неща за клуба. Левски има страхотни привърженици, хората в България обичат футбола и това е много добре за футболистите, особено когато играем на "Герена" и хората те подкрепят.

България е футболна страна и това помага на всеки играч. Мисля, че ще се адаптирам лесно, защото има футболисти, които говорят френски, а с другите ще комуникирам на английски. Играл съм в Холандия и харесвам да общувам с хора от различни култури, ще науча много и от България. Първенството е ново за мен, аз съм млад и за мен е добре да уча нови неща. Искам да играя и да давам най-доброто от себе си, да се раздавам на тренировките и по време на мачовете. Искам да помогна на Левски и ако ме пускат да играя, да покажа какво мога, кой съм и да донеса позитивна нагласа на терена. Само Левски", каза Нганиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички