Левски официално си върна Николай Кръстев


Левски официално си върна Николай Кръстев
Снимка: Официален сайт на Левски

1550 0

Левски официално подписа договор за една година с вратаря Николай Кръстев. Юношата на клуба парафира днес своя контракт и започна подготовка със „сините“. Така, столичани бързо намериха заместник на напусналия Георги Георгиев, който подписа с Черно море.

Стражът дебютира за мъжкия отбор на Левски на 28 февруари 2017 година при гостуването на Дунав, завършило 2:2. Във всички турнири той изигра общо 20 мача за клуба, като в 6 от тях успя да запази мрежата си суха.

"Чувствам се страхотно отново у дома и нямам търпение да започна тренировки с отбора. Сега нещата на „Герена“ са по-различни от последния ми престой. Изгражда се тим, в който юношите на клуба ще получат голям шанс за изява. Заедно с това около тях ще има и опитни български играчи, които да им помагат. Това е пътят и се надявам да зарадваме хората с добри резултати. Надявам се през този сезон да видим един „Левски“, който излиза със сърце и душа на терена и да се бори зa победа във всеки двубой. В личен план се чувствам отлично, здрав съм и се радвам, че успях да натрупам игрови опит през месеците, прекарани във „Витоша“ (Бистрица)“, заяви Ники Кръстев пред клубния сайт. Междувременно, стана ясно, че юноша на Еспаньол е на проби в Левски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички