Нова задача: Треньор в Левски ще показва на Николай Костов и компания къде грешат


Нова задача: Треньор в Левски ще показва на Николай Костов и компания къде грешат
Снимка: facebook / levskiofficial

2893 0

Помощник-треньорът на Левски - Кирило Нестеренко, ще се възползва от паузата за националните отбори, за да помогне на своите колеги в спортно-техническия щаб да открият позитивите и пропуските си от началото на сезона.

Нова и важна задача

Специалистът ще изготви специален доклад за представянето на тима през новата кампания до момента. Той се е нагърбил със задачата да анализира силните и слабите страни в редиците на Николай Костов, пише "Тема Спорт".

До момента неговата работа бе основно съсредоточена в евротурнирите. Там той разузнаваше съперниците на "сините" - Шкупи, Апоел Беер Шева и Айнтрахт Франкфурт.

Всички работят

Друг от помощниците в лицето на Тимур Скорих пък се е погрижил за изготвянето на индивидуални програми на играчите по време на паузата. Той ще провери тяхното функционално състояние, след като се завърнат. За момента в клуба са доволни от физическата форма на състезателите, въпреки натоварената през последния месец програма.

Левски същевременно гледа към родината на Нестеренко и Скорих за нови попълнения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички