НКП стегна редиците си преди дербито с Берое


НКП стегна редиците си преди дербито с Берое

906 0

Националният клуб на привържениците на "Левски" очаква с нетърпение сблъсъка с Берое в 9-ия кръг на "А" група. Привържениците призоваха със съобщение на своята страница всички съмишленици, които искат да присъстват на мача в неделя, да дойдат по-рано на стадиона, а не да се събират до средата на първото полувреме.

Ето как от НКП стегнаха редиците си:

Момчета и момичета, в момент, в който мнозина от нас са заети с подготовката на поредната синя фиеста, която ще усетят всички сини сърца, дошли на трибуните в неделя, имаме една ОГРОМНА молба към всички Вас.

Приканваме Ви горещо да дойдете на стадион „Георги Аспарухов“ по-рано от друг път и да заемете своите места в Сектора поне 15 минути преди началото на срещата.

С оглед на големия интерес към двубоя се очакват струпвания на хора по входовете в минутите преди първия съдийски сигнал. Този сезон всяка среща ще е поредният финал. Битка от първата до последната минута. Ние – привържениците на ЛЕВСКИ СОФИЯ - сме длъжни да дадем всичко от себе си, докато войната бъде спечелена!

Всички гостуващи отбори трябва да усетят къде са попаднали още с първата си стъпка в нашия дом! Не може публика с претенции, каквато без съмнение е нашата, да се събира до 20-тата минута на даден мач.

Всички ние, които не предадохме отбора нито за миг, заедно можем да направим така, че да сложим край на тази лоша практика от последните сезони.

Повярвайте, никой от Вас няма да съжалява за този избор! В неделя играе Отбора на Народа! Всички на стадиона!

Неделя! 19:30 часа! СЕКТОР Б! Всички заедно! Всички за ЛЕВСКИ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички