НКП на "Левски": Имаме съмнения за собствеността на клуба


НКП на "Левски": Имаме съмнения за собствеността на клуба
Снимка: БГНЕС

1377 0

Неясната собственост на "Левски" продължава да тревожи феновете, които не виждат промяна в управлението на клуба. Те имат сериозни съмнения за действителния собственик на любимия им тим. Това обяви председателят на националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян.

В момента акциите се държат от Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. На въпрос "Смятате ли, че Пеевски има нещо общо с клуба" Хиндлиян заяви:

"Господата, които поемат акциите, трябва да докажат, че са те самите. Ако кажа от името на членовете на Националния клуб на привържениците, че в нашите среди няма съмнение и недоверие, означава, че съм лъжец. Напротив - има. И събирането във Велико Търново миналата седмица, и взимането на решението за сектор „Б” са ясен израз на това нещо, за което ме питате. Те дават отговор на този въпрос. Ръководството на Левски трябва да извърви още много дълъг път, за да се разсеят тези съмнения. Ако не го докажат - най-лесно е да бъдат предприети действия. Знаете - футболните привърженици имат много методи за действие", каза пред bTV Хиндлиян.

Запалянковците на "сините” вече категорично заявиха, че ако се стигне до процедура по събарянето и изграждането на сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов", тя трябва да се случи в условията на пълна прозрачност.

"Ако се стигне до ремонт на трибуната, ние ще допуснем това да се случи при ясни правила. На първо място - банкова гаранция. На второ място - създаване на работни групи с експерти, посочени от организации на привържениците. Които експерти да имат абсолютен достъп до цялата документация по строежа. Както и те да са наясно с финансирането. В случай че това не се случи, а се тръгне към строителство на сектор „Б” по начина, по който се тръгна със сектор „А” - няма да го допуснем. Всички знаят какво се случва със сектор „А”. Нямаме абсолютно никакво основание да смятаме, че със сектор „Б” всичко ще е цветя и рози. Напротив. Въпреки декларативните намерения на новите собственици, че всичко ще е ОК, ние на този етап все още не сме видели промяната", завърши Хиндлиян, цитиран от "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички