Волейболният "Левски" ще събира 100 бона по телефона


Волейболният "Левски" ще събира 100 бона по телефона
Снимка: БГНЕС

1111 0

Волейболният "Левски" ще организира дарителска кампания сред феновете си в опита си да изгради мъжки отбор, както и да запази децата в своята школа. Мениджърът на клуба Владимир Николов разкри, че отборите в различните възрастови групи ще могат да използват за тренировки зала "Арена Исаев" в квартал Младост 3.

"Преди две седмици нямахме къде да тренираме. Нямахме зала, но най-важно беше спасяването на школката. Децата трябва да има къде да тренират. Ще разчитаме много и на подкрепата на феновете. Надявам се в "Левски" да има всички колективни спортове и отборите да играят в първа лига. Разчитаме децата да продължат развитието си. Надявам се тези, които напуснаха нашата школа, да се завърнат", заяви Николов.

Кампанията сред феновете на "Левски", която ще бъде с дарителски смс-и, стартира през есента."Нямаме задължения към НАП. Разговаряме с различни фирми и бизнесмени, като се надявам да получим тяхната подкрепа. Имаме нужда и от феновете, пред които да се рекламират продуктите на фирмите. Необходими са 100 000 лева за наем на зала, топки, екипи, квартири и заплати на състезателите. Волейболът остана единственият спорт, където все още може да се види един срещу друг да играят Левски и ЦСКА", каза още Николов.

Мъжкият отбор на "сините" ще бъде воден от треньора Христо Илиев, който е бивш национален селекционер на България. "Клубът трябва да се запази, но трябва и да бъде фактор в българския волейбол. Трябва да се обърнем с лице към подрастващите, защото те са бъдещето. Волейболът е лицето на страната ни", коментира треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички